Wij zoeken DOCENTEN/TRAINERS

Wij zoeken DOCENTEN/TRAINERS voor onze diverse mbo certificaten, branche erkende opleidingen en cursussen, wegens uitbreiding van ons aanbod!
O.a. voor branche erkende opleidingen EVV, GVP, GRZ, verzorgende C, Thuishulp A, en voor mbo certificaten verzorgende en verpleegtechnisch handelen. Bij voorkeur met ervaring als opleider of trainer in de zorg en (recente) praktijkervaring in het werkveld.
75% van onze activiteiten vindt plaats in company bij zorginstellingen in de regio Haaglanden en omgeving. Al onze trajecten zijn blended leervormen vanuit ons eigen digitale leernetwerk. Programma’s zijn veelal op basis van bestaande inhoud en er is voldoende ruimte voor het inzetten van jouw eigen werkvormen.
 
Inhuur als ZZP of via payrolling is op basis van goede voorwaarden. Wij bieden onze trainers een aantal keer per jaar een netwerkbijeenkomst met verdiepende workshops en zorgen samen voor een goede kwaliteit onderwijs.
Graag maken we een afspraak voor een kennismaking om de gezamenlijke mogelijkheden te bespreken.
Bel met opleidingsadviseur John Wesselman voor meer informatie of een afspraak via 088 – 666 1098 of mail naar j.wesselman@menskracht7.nl
 
Graag tot snel, want met elkaar wordt het beter!