Herhalingstraining en -toetsing Verpleegtechnisch Handelen

Tijdens deze training en toetsing wordt je kennis van verpleegtechnische vaardigheden, voorbehouden- en risicovolle handelingen opgefrist voor her-certificering op niveau 2, 3 of 4.

In ons goed geoutilleerde SKILLS-lab zullen per thema een oefen- en toets station worden ingericht waarbij onze trainers een korte instructie, de oefening en de vaardigheidstoetsing verzorgen.
De training wordt aangeboden als ‘blended learning’. Dit combineert de kracht van e-learning met klassikale vaardigheidstoetsing. Je bereidt je in je eigen tempo inhoudelijk voor met de e-learning modulen. Deze online training past zich automatisch aan het niveau van de gebruiker aan: jij krijgt een aanbod volledig afgestemd op jouw kennisniveau. Onderwerpen die je al goed beheerst hoeven niet onnodig lang herhaald te worden, omdat het systeem herkent wat jij wel en niet beheerst. Gedeelten die je juist nog niet zo goed onder de knie hebt, worden extra getraind. De digitale coach houdt zelfs rekening met de mate waarin jij bepaalde lesstof neigt te vergeten en zal indien nodig, die stof herhalen. Met ondersteuning van heldere animaties, simulaties en illustraties vormt de e-learning een fantastisch leertraject met het hoogst haalbare resultaat.

Bij deelname krijg je een jaar lang toegang tot een E-module in het digitale leernetwerk van Menskracht 7 voor het door jou gekozen het thema en een aantal facultatieve E-modulen die aan het thema zijn verbonden. Zoals de wet BIG, medisch rekenen, ziektebeelden en meer!
Tijdens de training kun je de belangrijkste verpleegtechnische vaardigheden oefenen en word je voorbereid op de geïntegreerde vaardigheidstoets.