Team Menskracht7 groeit!

De versterkingen komen!

Een maand geleden is XANDRA DRIESSEN al begonnen als programmaleider. De afgelopen 13 jaar heeft zij als project/programmaleider gewerkt in de Bouwsector. Binnen de bouw was zij bezig met verschillende opleidingstrajecten voor bedrijven, zowel managementvaardigheden/ communicatie als de meer technische onderwerpen. Xandra vindt het erg leuk om binnen Menskracht 7 haar expertise in te zetten en veel van de collega’s te leren.

Sinds vandaag is ook CHRIS VAN BERKUM begonnen. Chris zal de nieuwe functie van algemeen manager inhoud geven. Chris was hiervoor werkzaam als (sales)manager bij een commercieel trainingsbureau dat landelijk opereerde.  Bij Menskracht 7 gaat Chris o.a. de operationele bedrijfsvoering coördineren
en richting geven aan het marketing- en communicatiebeleid. Daarnaast gaat hij samen met de opleidingsadviseurs nieuwe product-marktcombinaties ontwikkelen.

welkomstlunch Chris v Berkum 9 febr15 Menskracht7

Chris werd tijdens een teamlunch welkom geheten en zal zich binnenkort nader aan het team en de klanten van Menskracht 7 voorstellen!

Wij wensen XANDRA en CHRIS veel succes en vooral veel plezier in hun nieuwe job!