Welkom bij Menskracht 7

Waar wij “met elkaar wordt het beter” in woord en daad uitdragen in onze samenwerking. Menskracht 7, het loket van het ROC Mondriaan voor contract- en maatwerkopleidingen over alle sectoren heen, is nauw betrokken op het gebied van onderwijs en onderwijsvraagstukken bij veel bedrijven en organisaties binnen de regio Haaglanden en daarbuiten.

Wij zijn dan ook graag úw partner voor groei binnen de organisatie en voor het individu. Voor vragen over opleiden, leven lang ontwikkelen en onderwijskundige vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanuit Menskracht 7 gaan wij graag met u in gesprek want “Met elkaar wordt het echt beter!”

Het team van Menskracht 7

MarcelvandenBroek

Menskracht 7

Menskracht 7 is een initiatief van ROC Mondriaan en wij zijn gespecialiseerd in mbo-bedrijfsopleidingen voor verschillende sectoren: zorg & welzijn, techniek, veiligheid, zakelijke dienstverlening en meer. Graag werken wij samen met u aan het doorontwikkelen van uw organisatie door het optimaliseren van werkprocessen en het vergroten van de competenties van uw medewerkers. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte lespakketten die volledig aansluiten bij uw wensen.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

Omdat wij begrijpen dat u uw personeel zo goed en effectief mogelijk wilt opleiden, bieden wij voor al onze klanten een op maat gemaakte oplossing die volledig aansluit bij uw wensen, voorschriften en protocollen. Per training of opleiding kunt u zelf modules toevoegen of weglaten. Zo bestaat ook de mogelijkheid om bij Menskracht 7 de theorie en vaardigheden te leren en op de werkplek het praktijkleren en ervaring opdoen met een praktijkbegeleider.

Erkende diploma’s

Menskracht 7 is een initiatief van ROC Mondriaan en heeft ruime ervaring met zowel via de overheid bekostigde - als private opleidingstrajecten. Natuurlijk zijn we ook CEDEO erkend en is Menskracht 7 geregistreerd bij CRKBO en het NRTO. In samenwerking met ROC Mondriaan verzorgt Menskracht 7 behalve maatwerk ook derde leerweg of onderdelen uit het reguliere beroepsonderwijs. Hierdoor ontstaat een breed aanbod aan bedrijfsopleidingen. Al onze mbo-opleidingen vinden plaats onder auspiciën van ROC Mondriaan en worden door hen geëxamineerd. Het eindresultaat is daardoor een wettelijk erkend diploma.

Co-creatie voor het beste resultaat

Bij Menskracht 7 geloven we dat het met elkaar beter wordt. Wij gaan met u in gesprek voor de best passende opleiding voor uw personeel. U geeft uw wensen aan en wij verzorgen een op maat gemaakte beroepsopleiding of cursus met erkend diploma. Dit doen wij voor elke branche. Ook voor cursussen krijgt uw personeel – indien zij slagen – een diploma of certificaat. Met elkaar kunnen wij het beste resultaat behalen, dat is de kracht van Menskracht 7.

"Samen met Menskracht7, want met elkaar wordt het beter"

Contact met Menskracht 7

Meer weten over onze opleidingen en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Onze opleidingsadviseurs

Onze opleidingsadviseurs zijn uw gesprekspartner voor scholingsvraagstukken. U bespreekt met hen welke opleidingsbehoefte uw organisatie heeft en hoe deze vervuld kan worden. U geeft uw wensen, doelstelling en ook de mogelijkheden binnen uw eigen organisatie aan. Zo komen jullie samen tot een op maat gemaakt scholingsadvies. Als er overeenstemming is over de inhoud en de bijbehorende begroting gaan onze onderwijsontwikkelaars aan de slag.

"Veiligheid is wat mij betreft inmiddels een van de prioriteiten binnen het ondernemersbeleid"

Simone Kokshoorn

Onze onderwijsontwikkelaars

Onze onderwijsontwikkelaars definiëren op basis van uw vraag een uitgekiende training of opleiding waarin de inhoudelijke lesstof en de didactische werkvormen optimaal verwerkt zijn. Zij ontwerpen de meest effectieve leeractiviteit en passen de meest geschikte leermiddelen toe. Van praktische praktijkwerkboeken tot doordachte e-learning modules in onze eigen online leeromgeving. Zij houden daarbij, in overleg met uw inhoudsdeskundigen, vooral rekening met uw praktijk, voorschriften en bedrijfseigen protocollen. Na terugkoppeling met u wordt het ontwikkelde curriculum geïmplementeerd en uitgevoerd.

Geen adviseurs gevonden.

Onze programmaleiders

Onze programmaleiders zijn verantwoordelijk voor de praktische realisatie van de scholing. Als een spin in het web hebben zij contact met de juiste docenten en trainers, maken en bewaken de planning en zorgen doorlopend voor alle benodigde faciliteiten. Zij zorgen dat alles op het juiste moment op de juiste plaats is voor een optimaal opleidingsklimaat. Uw programmaleider is uw vaste contactpersoon voor een vlekkeloze uitvoering en voortgang van de gemaakte afspraken.

"Ik vind het heerlijk om als spin in het web zorg te dragen voor een vlekkeloze uitvoering!"

Paula van der Kooij

Onze docenten en trainers

Dan gaan onze trainers en docenten aan de slag. Dit zijn zonder uitzondering doorgewinterde vakspecialisten in hun branche en vakgebied, die de deelnemers alle theorie en vaardigheden aanbieden volgens de meest effectieve werkvormen. Van interactieve theorielessen tot coaching, van online begeleiding tot praktijkleren op de werkvloer. Het resultaat is een certificaat of een erkend diploma voor de deelnemer en nog meer menskracht voor uw organisatie!

 

"Interactie, praktijkgericht, zelfreflectie, plezier en variatie zijn belangrijke sleutelwoorden in mijn trainingen"

Gerie Boven

Onze projectmedewerkers

De administratieve afhandeling van het complete traject is in handen van onze professionele backoffice. Daar zijn onze projectmedewerksters het centrale aanspreekpunt van het hele proces. Wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn zorgen zij ervoor dat u bij de juiste persoon terecht komt. Zij regelen de administratie van aanmelding tot certificaat en van facturering tot evaluatie.

Na afronding van een traject evalueren de betrokken ontwikkelaar, programmaleider, projectmedewerkster en trainer(s) met de opleidingsadviseur. Deze uitkomsten worden aan u teruggekoppeld en samen met uw opleidingsadviseur blikt u terug op het traject en kijkt u vooruit naar nieuwe (leer)doelen.

"Ik coördineer het complete administratieve proces!"

Marianne Pool