Opleidingstraject MBO PG specialisatie succesvol afgerond

Donderdag 19 november hebben bij zorginstelling Pieter van Foreest alle 15 kandidaten van groep 6 het welverdiende certificaat voor het opleidingstraject MBO PsychoGeriatrie (PG) specialisatie in ontvangst mogen nemen. Dit is uiteraard niet onopgemerkt voorbij gegaan. Begeleiders, interne trainers, collega’s en familie waren uitgenodigd om bij de feestelijke afronding aanwezig te zijn.

Menskracht 7 Geslaagden MBO PG groep 6

De geslaagden van groep 6, gefeliciteerd!

De afgelopen twintig weken hebben de cursisten in groepen aan diverse projecten gewerkt. Iedere groep heeft het eigen project toegelicht aan de genodigden zodat men een goed beeld kreeg van de toepassing van de ontwikkelde instrumenten. Veel van de projecten worden op dit moment al op de locaties van Pieter van Foreest toegepast. Zo gebruikt men nu instrumenten met veelbetekenende namen zoals “De Waakdoos”, “Het Praatschrift”, “De Afdelingskrant” en de “Doe-kast”. En wat te denken van “Muziek & Ritme vinden hun weg naar de verborgen gebieden van de ziel”?

Pieter van Foreest en Menskracht 7 feliciteren de deelnemers van harte met het behalen van het certificaat en de fraaie projecten.

Wilt u meer weten over een dergelijk opleidingstraject MBO PsychoGeriatrie specialisatie? Neem contact op.