Menskracht 7 gaat structureel Menskracht Masterclasses organiseren

Op vrijdag 22 januari 2016 organiseert Menskracht 7 alweer de derde contactmiddag voor hun externe zogenoemde ‘Menskrachten’. Dit keer als nieuwjaarsreceptie en tegelijkertijd als kick-off voor de “train-de-trainers-nieuwe-stijl” waarbij men de externe trainers (nog meer) aan de organisatie wil binden door kennis en informatie met hen delen.

Delen om te kunnen vermenigvuldigen

Meerdere keren per jaar gaan de Menskracht Masterclasses georganiseerd worden. Met een steeds wisselende inhoud. De organisatoren willen daarbij aansluiten bij de leerbehoefte van hun externe medewerkers.  Organisatoren Nebbeling en Driessen daarover: “Onze uitdaging ligt in het aansluiten op de diverse wensen van “onze” mensen en tegelijkertijd is het voor deze zelfstandige ondernemers de uitgelezen mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen. En kunnen zij zich verbinden aan Menskracht 7 als trouwe leverancier. Wij leren van dit proces en zíj krijgen studietijd en -gelegenheid. Zo werken we dus aan elkaars leerkracht én aan elkaars kwaliteit!”

De receptie / Masterclass zal plaatsvinden op de eigen Menskracht7 locatie aan de Helenastraat 15 in Den Haag. Dit evenement en de toekomstige Masterclasses zijn exclusief voor de externe trainers van Menskracht 7 en alleen op uitnodiging bij te wonen. Men wil deze Masterclasses in 2016 meerdere keren gaan aanbieden met voor iedereen een aantrekkelijke en aansprekende inhoud.

Nebbeling, lachend: “We hebben een enorme pool van trainers en de belangstelling is groot. De aanmeldingen stromen binnen!”

Menskracht Masterclass Menskracht 7