Menskracht 7 is ON AIR!

De radiocampagne van Menskracht 7 is maandag 29 oktober om 07:33 uur van start gegaan!!

De spots worden deels in paren uitgezonden en deels wordt de ‘hoofdslogan’ los uitgezonden.

De hele periode zijn de uitingen op ongeveer dezelfde momenten in de ochtend- en de avondspits. De spots zullen tot eind van het jaar op de radio komen.

We hebben 7 verschillende uitingen zoals: “Bedrijfsopleiding in de Zorg? Menskracht7.nl!” en ” Trainingen Zakelijke Dienstverlening? Menskracht7.nl!” en tweederde van de uitingen wordt gevolgd door de hoofdslogan: “Menskracht 7, de bedrijfsopleider van ROC Mondriaan!”

Hier kan je onze hoofdslogan alvast horen. Weet jij welke bekende stem de spots heeft ingesproken?  Klik hieronder op de afspeelknop:

Dit is een onderdeel van de doorontwikkeling van de bestaande huisstijl. De pay-off “Met elkaar wordt het beter!” wordt nu ondersteund door de toevoeging “De bedrijfsopleider van ROC Mondriaan!” Dit versterkt onze band met onze initiatiefnemer en moederorganisatie het ROC Mondriaan. Tegelijkertijd geeft het nog beter aan wat de kernactiviteit is van Menskracht 7: het verzorgen van bedrijfsopleidingen.

 

Afgelopen week konden we een kijkje nemen bij Omroep West, zo waren we in de tv studio, op de nieuwsredactie en in de radiostudio: live tijdens een uitzending! Erg indrukwekkend welke techniek en vakmanschap schuilgaat achter de tv-beelden en de radioprogramma’s! Onze radiocampagne is hier in goede handen.

Menskracht 7 op bezoek in de radiostudio tijdens een uitzending!