Menskracht 7 gevestigd op Helenastraat 15 Den Haag

Menskracht7-verhuizing-helenastraat15

De administratie binnen een dag verhuisd en operationeel!

We zijn blij en trots te kunnen melden dat de verhuizing vlekkeloos is verlopen. We zijn de hele dag bereikbaar geweest, in het “oude” pand waren maar liefst drie groepen in training zonder overlast van de verhuizers en het nieuwe pand staat vol met onze klantendossiers, de administratieve voorraad en het lesmateriaal! Veel staat nog in verhuisdozen, komende week ruimen we alles in, terwijl we vanaf maandag 14 september a.s. al klaar zijn voor de eerste training!
Met dank aan het verhuisbedrijf en niet te vergeten het Facilitair Bedrijf van ROC Mondriaan. We voelen ons al helemaal thuis op de Campus Koningin Marialaan van het ROC!

Vanuit deze locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Onze huidige huisvesting is eigentijds, kleurrijk, voorzien van alle moderne ICT, (digitale) lesmiddelen, een snel wifi netwerk en beschikt over ruime en lichte lokalen zodat u in een prettige en ontspannen sfeer aan uw ontwikkeling kunt werken. Vanaf 14 september 2015 staan wij met zijn allen voor u klaar op onze nieuwe thuisbasis om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

We verwelkomen u graag op de Helenastraat 15!