Mbo-certificaat Verzorgende en Verpleegtechnisch Handelen

Op dinsdag 25 februari j.l. heeft Menskracht 7 in samenwerking met ROC Mondriaan locatie Leiden, het Mbo-certificaat op basis van keuzedeel (K0018) Verzorgende en Verpleegtechnisch Handelen uitgereikt aan 13 deelnemers aan deze scholing.

De scholing is verzorgd door trainers van Menskracht 7 in de goed verzorgde en ingerichte Skill-labs van de locatie Vondellaan 35 in Leiden. Hier hebben de deelnemers naar alle tevredenheid hun handelingen kunnen oefenen nadat ze de instructie hebben ontvangen van de trainer. Dit is zeer vlot en soepel verlopen omdat men zich voorbereid heeft in eigen tempo door het bestuderen en toetsen in uitgebreide E-learning modulen op het digitale leernetwerk van Menskracht 7.

Daarna heeft men in de eigen werksituatie de handelingen geoefend en uiteindelijk ook geëxamineerd. Hierbij zijn diverse zorginstellingen betrokken geweest en hebben daarmee een investering willen doen in het Leven Lang Ontwikkelen van deze medewerkers. Waarmee een nieuw perspectief is ontstaan in de loopbaan van deze medewerkers. O.a. DSV Verzorgd Leven, Libertas Leiden, Wijdezorg, Topaz en andere zorginstellingen hebben hiervoor de ruimte geboden.

De uitreiking vond plaats in het gebouw van de Nieuwe Energie in Leiden.