DotV inspiratiemiddag

Afgelopen week hielden wij onze tweede informele DotV-inspiratiemiddag voor trainers en opleidingsadviseurs!

Op initiatief van Servaas van der Zijden en Rogier Nebbeling zijn relaties uit het eigen en het Menskracht 7 netwerk gevraagd iemand uit te nodigen voor een collegiale bijeenkomst. Doel van de middag was Delen om te Vermenigvuldigen. Dit deden we door eerst kennis en vaardigheden te delen in een workshop die verzorgd werden door twee externe trainers uit ons netwerk. Vervolgens, geïnspireerd door de samenwerking met elkaar in de workshops, maakten we nader kennis tijdens de Borrel-B-Q.

De 25 aanwezige deelnemers werden willekeurig verdeeld over twee workshops van een uur waarin zij actief aan de slag gingen met praktische handvatten op de vragen: Hoe kan ik een vliegende start maken met mijn training c.q. verkoopgesprek? Hoe achterhaal ik de concrete leerbehoefte van mijn cursist c.q. opdrachtgever?

De overeenkomstigheid in de aangereikte vaardigheden voor  trainers en opleidingsadviseurs  werd erg goed gewaardeerd en ook het informele samenzijn bij de borrel met BBQ was gezellig en zinvol. Men is zo enthousiast dat er zelfs al een vervolg wordt gepland en uitgewerkt!

Wilt u er volgende keer ook bij zijn? Hou deze pagina in de gaten en/of neem contact op voor meer info!

dotv