SWZ: De zorgmedewerker van de toekomst. De spin in het web.

Andre Zaal, Manager P&O bij de Stichting Wassenaarse Zorg, maakt als 24-jarige kennis met de zorgbranche bij een instelling die gebouwd was op de grondvesten van de oude stichting Dennendal in Noordwijkerhout. Bij die stichting, de Hafakker, ging hij aan de slag als medewerker groepsondersteuning. ‘Van origine ben ik eigenlijk drukker, steekt Andre van wal.…

Lees meer

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

De opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende is bestemd voor gediplomeerde verzorgenden en verzorgenden IG, die in de functie van EVV zijn (of worden) aangesteld en die nu werkzaam zijn in de sector.

Lees meer

Kraamverzorgende

Als kraamverzorgende bied je zorg en ondersteuning aan de aanstaande moeder. Je assisteert de verloskundige tijdens de bevalling, bijvoorbeeld door materialen en instrumenten aan te geven. Je biedt ondersteuning aan de barende, je stelt haar bijvoorbeeld tussen de weeën door gerust. Daarnaast voer je ook huishoudelijke taken uit die je tijdelijk in het gezin overneemt.

Lees meer

Thuishulp A

Als Thuishulp A leer je de veelal oudere cliënten, revaliderende cliënten of cliënten met een lichamelijke handicap assisteren in hun thuissituatie in verschillende gezinssamenstellingen.

Lees meer